Website Onterecht

OP DIT FORUM KAN ER GEREAGEERD WORDEN DOOR ANONIEMEN GEBRUIKERS.
SLOWAKIJE, HET PAARD VAN TROJE IN DE EUROPESE UNIE.

Verhevig van racisme en discriminatie tot officiële politiek, door het invoeren van discriminerende wetgeving in Slowakije

Website Onterecht

Postby Robert Tigchelaar » Thu Jul 29, 2010 9:50 am

Ik vind de website welke U hebt onterecht en zeer vernederend rondom de Slowaakse bevolking.
Ik ben zeer goed op de hoogte van Slowakije en Hongarije en kan dit zeggen dat de verschillen slechts in de politiek aangewakkerd worden....
Ik vind het wat Jammer en spijtig te zien hoe Hongarije zich zo naïef weet op te stellen met de laatste probeersels rond nationaliteit in het buitenland e.d. wat de EU per direct ook afkeurde..
Het is niet dat ik zo zeer wil zegen dat in Slowakije alles vlekkenloos gaat echter een dergelijke site als U heb gaat wat te ver....

"Stichting European Committee Human Rights Hungarians Central Europe." klinkt wat vaag voor een leek... Het lijkt erop als of U wilt vertellen "Stichting European Committee Human Rights Central Europe."

Het is duidelijk dat U zich slecht het goede wil voor Hongarije in centraal Europa...

Als Nederlander waar ook te wereld heb ik iets van aanpassen... Ga ik na Griekenland, Turkije, Indie, Rusland, Polen, Hongarije en ook Slowakije dat ben ik kundig genoeg na een kleine studie me zelf te verwoorden enig sinds in hun taal.... Je hebt dan een een sprong gemaakt en word geaccepteerd hoewel je dan in het Engels, Duits, Frans verder communiceert...

Een ieder moet zich aanpassen.... Nu dan komt U in ergens in het zuiden van Slowakije dan kunt U zich prima reden met Uw Hongaarse taal zover ik dat weet.... De oficiele taal zou in Slowakije Slowaaks moeten wezen.... .... aanpassen, aanpassen en wees een wereld burger...

Groeten,

R Tigchelaar
rtnddesign@gmail.com
Robert Tigchelaar
 

Re: Website Onterecht

Postby KACSA » Thu Jul 29, 2010 9:56 am

Mijnheer Tigchelaar,

Ik begrijp uw reactie niet helemaal. Waarom mogen de autonome inwoners van Slowakije niet diezelfde taal rechten hebben als Friezen dat in Nederland hebben. ?

Ik begrijp ook niet wat uw probleem is met tweetaligheid. De Hongaren in Slowakije hebben taalrechten op grond van meerdere internationale, Europese en bilaterale afspraken. ( Voorbeeld Zuid-Tirol in Italië of Hongaars in Slovenië ) Moeten de Belgen dan Belgisch gaan spreken, de Zwitsers Zwitsers en de Canadezen Canadees ? Als wereldburger dienen we toch juist goed Engels te spreken.

A propos :

-Tot op de dag van vandaag is er geen officieel excuus gekomen van de Slowaakse regering voor de afschuwelijke genocide die er na WO II heeft plaatsgevonden.

-Tot op de dag van vandaag worden Homosexuelen, Zigeuners en Hongaren openlijk vernederd en gediscrimineerd in Slowakije.

-Tot op de dag van vandaag wordt Tiso, die veroordeeld is als oorlogsmisdadiger en die joden heeft verkocht, OPENLIJK geëerd in Slowakije, ook Nazi symbolen worden openlijk gebruikt in Slowakije.

-Slowakije heeft drie wetten gemaakt die alleen tegen de eigen bevolking zijn gericht ( rassenwetten in 2007, Taalwet en de wet op dubbele nationaliteit van 2010 )

-De Slowaakse regeringspartij heeft nooit afstand genomen van uitspraken zoals “Hongaren zijn de kanker van het Slowaakse volk en uitspraken zoals 'Zigeuners zijn parasieten etc.... Zie :

http://www.hungarian-human-rights.eu/Jan%20Slota%20public%20statements.pdf

-Tot de dag van vandaag is het verboden om Engelse teksten in het openbaar te gebruiken in Slowakije.

-Tot op de dag van vandaag worden mensen, die als Hongaar zijn geboren onder druk geassimileerd tot Slowaak, dit is een stap terug in de geschiedenis, lord Acton schreeft hierover het volgende in 1862

“A state which labours to neutralize, to absurd or to expel them destroys its own vitality; a state which does not include them is destitute of the chief basis of self government. The theory of nationality therefore is a retrograde step in history”.

(Lord Acton: Nationality 1862)


Waarom is de website vernederend, omdat deze misstanden aankaart ? Blijkbaar hebt u de website, inclusief de referenties en verwijzingen- niet helemaal gelezen. Waarom neemt u geen afstand van de vernederende uitspraken van bijvoorbeeld Slota?

De EU heeft de dubbele nationaliteit niet veroordeeld (U stelt : EU per direct ook afkeurde), hetgeen u stelt is onjuist- hebt u wellicht informatie waaruit blijkt dat dit wel het geval is - ? Wist u dat Roemenie al jaren geleden een dubbele nationaliteit heeft !!!!!!!!! De Hongaarse wet is namelijk een exacte kopie van de Roemeense wet op dubbele nationaliteit. Zie http://roemenie.hungarian-human-rights.eu

Reacties zoals die van u – zijn er gelukkig heel weinig- ik moet zeggen dat ik van uw reactie verdrietig ben geworden. Het is afschuwelijk dat er in de 21 eeuw nog steeds mensen zijn, die onderdrukking, racisme, middeleeuws nationalisme , mensenrechtenschendingen goedkeuren en / of aanmoedigen.

Hoogachtend,

KACSA
KACSA
 
Posts: 5
Joined: Tue Mar 09, 2010 12:57 pm

Re: Website Onterecht

Postby ASHAMEDTOBEAHUMAN » Thu Jul 29, 2010 1:41 pm

Tja.....In 2010 is het verboden om in Slowakije een Engelstalig opschrift te plaatsen.
Bijvoorbeeld het bordje IRish PUb is verboden.

Een Hongaar in Oost Slowakije die nooit zijn dorpje heeft verlaten heeft in 5 landen gewoond:
Hongarije 1920, Tsjechoslowakije 1920-1938, Hongarije 1939-1947 Tsjechoslowakije 1947-1993 en Slowakije 1993-????.

Zijn buurman die nooit zijn dorpje heeft verlaten heeft in 5 landen gewoond.
Hongarije, Tsjechoslowakije, Hongarije, Rusland, Oekraine,
Hongarije 1920, Tsjechoslowakije 1920-1938, Hongarije 1939-1947 Sovjet Unie 1947-1990 Oekraine 1990-

Nooit je dorp verlaten te hebben en toch in 7 totaal verschillende landen gewoond te hebben !!!!!!!!!!!
Meer informatie staat op de volgende website:
http://www.hranica.sk

Toch meent een Robert Tichelaar te mogen stellen, dat deze mensen zich moeten aanpassen....aanpassen.....en een wereldburger moeten zijn.

Ongelofelijk dat je gewoon als een Robert Tichelaar bent geboren, enkele jaren in Slowakije leeft......en daarna kritiekeloos meedoet met
het Slowaakse nationalisme.........en het lef hebt om mensenrechten schendingen af te doen als "beledigend voor het Slowaakse volk".


ASHAMEDTOBEAHUMAN.
ASHAMEDTOBEAHUMAN
 

Re: Website Onterecht

Postby Atila » Thu Jul 29, 2010 9:31 pm

Uw website is vol met met haat!
Ik woon zelf in Boedapest en ben iemand die voor vrijheid streeft net als de heer R Tigchelaar
Uw manier is de manier van het afgeven op anderen en daar bereikte niemand wat mee...
De heer Slota ken ik absoluut niet prsoonlijk en in zijn woord en daden is hij niets...
De heer Slota is overigens wat buiten beeld en dat meer en meer mensen hem niet mogen horen noch zien. De heer Fico is ook van de baan... Ik bespaar U de details..

Weet U wat vreemd is ?
De originele Hongaarse partij van Pál Csáky heeft zwaar verloren in Slowakije...
Bella Bugar wint met zijn nieuwe partij Most Hid een prima plek. Reactie va Boedapest was zeer negatief...

Het is jammer dat U de dingen zo zwart wit neemt als buitenstaande daar waar de normale mens nu eenmaal wat anders denkt dan U.
Atila
 

Re: Website Onterecht

Postby KACSA » Fri Jul 30, 2010 7:35 am

Mijnheer Robert Tigchelaar,

Vol met haat, dat moet u dan even uitleggen. Wat heeft het aankaarten van misstanden met haat te maken ? Is het tonen van een documentaire over mensenrechtenschendingen dan haat ?

Vindt u dat het materiaal van Amnesty international, Europese gerechtshof, Europese parlementariërs en alle andere referenties ook uit haat bestaat ? Is het tonen van een documentaire over de holocaust of een andere volkenmoord ook per definitie Haat ?

De heer Slota is lid geweest van de Slowaakse regering. En heeft het volgende over Hongaren en andere minderheden gesteld:
Hongaren zijn de kanker van de Slowaakse natie en moeten zonder vertraging uit het lichaam van het Slowaakse volk worden gesneden.” “ De beste politiek voor Zigeuners is een lange zweep en een klein erf.” We zeggen dat parasieten moeten worden geëlimineerd......deze groep bestaat voor 95 % procent uit zigeuners”.Ik spuug op Homo’s
Hij heeft nooit afstand van zijn uitspraken gedaan, is dat dan geen haat ?

De Hongaarstalige bevolking in Slowakije leeft in angst Er hebben meerdere atrociteiten tegen hem plaatsgevonden, zoals Hedvig Malina, die op straat in elkaar werd geslagen, vervolgens vertelde Fico op tv dat ze alles had verzonnen. In de Europese Unie leven mensen weer in angst.

De Slowaakse politie heeft een onschuldige tiener mishandeld en is geen afspiegeling van de oorspronkelijke bevolking.
Het enige wat u doet is een waarde oordeel geven, maar u legt niet uit wat er bijvoorbeeld zo zwart wit is . Kunt u tenminste een voorbeeld geven van informatie die volgens u aangepast zou moeten worden ?

Wat vindt u dan van de taalwet ? , volgens de taalwet is uw orderneming ook illegaal bezig.

http://members.home.nl/r.tigchelaar/

U wordt echter niet bestraft terwijl Hongaren al door de Slowaakse taalpolitie zijn vervolgd, voor nog minder dan wat u hebt gedaan.

http://www.hungarian-human-rights.eu/VE ... OLITIE.pdf

Waarom neemt u niet de moeite om de website en al het materiaal volledig te lezen. Indien u inhoudelijke vragen of opmerkingen hebt, dan kan er iemand zeker antwoorden.
Verder begrijp ik niet wat het handelen van de Hongaarse regering met de mensenrechten situatie in Slowakije heeft te maken?

Grt, Kacsa
KACSA
 
Posts: 5
Joined: Tue Mar 09, 2010 12:57 pm

Re: Website Onterecht

Postby ASHAMEDTOBEAHUMAN_2POST » Fri Jul 30, 2010 10:23 am

Wat is die Tigchelaar een huichelaar !

Eerst een posting maken waarin je de mensenrechtenschendingen bagatalliseert en
slachtoffers van het Slowaakse staatsracisme schoffeeert, verder hou je niet aan de Slowaakse taalwet.
http://members.home.nl/r.tigchelaar/

volgens de Slowaakse taalwet is het namelijk verboden om de Engelse taal te gebruiken,
zonder een gelijke Slowaakse vertaling te gebuiken. Dit staat letterlijk in de taalwet !!!
http://www.hungarian-human-rights.eu/taalterreur/
Op de website staat bovendien een Slowaaks nummer.

Maar ja als lid van het "Herrenvolk" zullen de Slowaakse autoriteiten bij hem een oogje dichtknijpen.

Daarna komt er opeens een Spontane bijval van "atila" !, die toevallig precies in dezelfde stijl schrijft.

Verder meent hij een insider te zijn, dit zal ongetwijfeld het geval zijn, want ahoewel
hij niet in Tsjechoslowakije is geboren en opgegroeid, is hij niet imuun voor het goede
ouderwetse nationalisme en het koloniale racisme van de door Adolf Hitler opgerichte staat Slowakije, hij zit er tot zijn oren in.

http://hu.linkedin.com/pub/robert-tigchelaar/7/991/689
http://www.facebook.com/robert.tigchelaar

ASHAMEDTOBEAHUMAN_POST
ASHAMEDTOBEAHUMAN_2POST
 

Re: Website Onterecht

Postby Frank » Fri Jul 30, 2010 8:52 pm

Zelf ben afgelopen jaar in Slowakije geweest en we ondervonden enorme gastvrijheid... Mensen en politie mensen waren uiterst beleeft en behulpzaam.
Maak van een mug geen olifant zou ik zeggen.

Arjan Natter
Frank
 

Re: Website Onterecht

Postby Kees uit Amsterdam » Fri Jul 30, 2010 9:04 pm

Uw website is vol met met haat!
Ik woon zelf in Boedapest en ben iemand die voor vrijheid streeft net als de heer R Tigchelaar
Uw manier is de manier van het afgeven op anderen en daar bereikte niemand wat mee...


Tja de Europese Commissie, Peter van Klinken, de Nos, the idependent, Harm Ramkema,
Marlies Ootes, Amnesty International en het Roma Rights Center, European Commission against racism, European Ombudsman, etc. etc..
Allemaal zitten ze vol haat tegen dat geweldige Slowakije dat braaf de rechten van haar eigen bevolking keurig respecteert.


http://www.legal-discrimination.eu/index_elemei/Page917.htm

Ook de Nederlandse TV geeft af tegen anderen.

http://www.hungarian-human-rights.eu/index_elemei/Page731.htm

Ook de joden moeten niet zo vol met haat zitten tegen het geweldige Slowakije
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/130434

Ook die gemene en pro Hongaarse Economist moet een ophouden met haat richting Slowakije, Slowakije is toch een democratisch land !!!!!!
http://en.wikipedia.org/wiki/Democracy_Index


Is het Roma Right centre http://www.errc.org/, het COC ook vol haat, deze organisaties zijn ook niet mals over het Slowakije waar Robert Tigchelaar van houdt.
http://www.coc.nl/dopage.pl?thema=any&pagina=viewartikel&artikel_id=3524,

Wat wil die Robert Tigchelaar nu eigenlijk ? Is het verboden om problemen te benoemen ?
Verder is er toch niets aan de hand in dat geweldige Slowakije van Robert Tigchelaar,

de Slowaakse Hitlerjugend marcheert af en toe
http://www.pospolitost.org/, de politie knuppelt af en toe een zigeuner dood; Hongaren moeten zwijgen en mogen hun moedertaal niet in het openbaar gebruiken, verder is Slowakije het meest ondemocratische land van de Europese Unie, en het vriendje van Adolf Hitler the founding father van Slowakije, Tiso wordt openlijk geëerd, terwijl hij JOden aan Nazi duitsland heeft verkocht, maar goed als iemand het waagt om Slowaakse misstanden te benoemen, dan is er natuurlijk een Robert Tigchelaar die als insider precies weet wat er in Slowakije gebeurd en de zich op de bres werp voor zijn geliefde Slowakije.

Image

Image

De jongen midden in de afbeelding lijkt erg op Robert Tigchelaar

Image
Kees uit Amsterdam
 

Re: Website Onterecht

Postby Kees uit Amsterdam » Wed Aug 22, 2012 9:30 pm

Zelf ben afgelopen jaar in Slowakije geweest en we ondervonden enorme gastvrijheid... Mensen en politie mensen waren uiterst beleeft en behulpzaam.
Maak van een mug geen olifant zou ik zeggen.

Arjan Natter


Je zult ongetwijfeld een hele fijne vakantie gehad hebben, maar wat zegt dat nu eigenlijk over het dagelijks leven. Ik ben in Egypte op vakantie geweest en de mensen waren
eveneens eerlijk, lief vriendelijke en behulpzaam, ook de politie was ultra beleefd en hoffelijk, maar wat zegt dat eigenlijk over de mensenrechtensituatie van Egypte .... niets !!!!!

In Turkije had ik ook de meest positieve ervaringen in Bodrum, toch denk ik dat het er in het oosten,op plaatsen waar er geen toeristen zijn iets anders aan toe gaat.

Laten we inderdaad hopen dat het een mug is, en dat alles in Slowakije met de nieuwe regering gaat bijtrekken.

Kees
Kees uit Amsterdam
 

jnIGyZemowDIajtfnQ

Postby Moon » Mon Mar 28, 2016 11:21 am

That hits the target perlcetfy. Thanks!
Moon
 

Next

Return to 9 GASTENFORUM SLOWAKIJE, HET PAARD VAN TROJE IN DE EUROPESE UNIE.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron