REGELS GEBRUIK FORUM

Welkom en Algemene Mededelingen.

REGELS GEBRUIK FORUM

Postby administrator » Tue Feb 16, 2010 4:11 pm

Beste Gebruiker,

Betreft Regels op dit FORUM

Welkom op het FORUM van Human Rights Hungarians. Dit is een FORUM, waarmee er over verschillende onderwerpen gediscussieerd kan worden.
Bij het gebruik maken van dit forum moeten de volgende regels worden nageleefd. Deze regels zijn eigenlijk vanzelfsprekend.

- Niet schelden of bedreigen - Geen reclame (spammen), m.u.v. de categorie Praathuis.

- Niet crossposten (hetzelfde bericht in meerdere rubrieken plaatsen) en geen berichten plaatsen die niets met het onderwerp van het forum te maken hebben

Bezoekers van alle leeftijden en niveaus doen mee aan de discussies op dit Forum. Probeer je op dit Forum te gedragen zoals je doet wanneer je iemand in het echt ontmoet. Felle en heftige discussies zijn toegestaan, zo lang je een ieder in zijn/haar waarde laat. Hou er rekening mee dat de bijdragen op het FORUM niet alleen moeten voldoen aan fatsoensregels, maar ook niet strijdig mogen zijn met de Nederlandse wetgeving.

Als je je niet aan deze regels houdt kan de administrator je berichten wijzigen of verwijderen. Bij herhaaldelijk misbruik kan de beheerder je op de zwarte lijst plaatsen. Je kunt dan niet meer deelnemen aan discussies.

Wanneer je reageert op een onderwerp, bedenk dan of je bericht thuishoort bij dat onderwerp. Wanneer je een nieuw onderwerp wilt starten, bedenk dan of er niet al een onderwerp is, waar je reactie beter bij past. Let er ook op dat een nieuw onderwerp wordt gestart in de juiste categorie. Gebruik hiervoor de search functie rechtsboven in het scherm. Hiermee kun je zien of er over jouw bijdrage al een discussie is geweest

Hiermee bespaar je de administrator van het forum mogelijk werk.Alle algemene mededelingen en wijzigingen worden door de administrator in deze categorie geplaatst.

Met vriendelijke groet,

Administrator
administrator
Site Admin
 
Posts: 2
Joined: Sat May 16, 2009 11:12 am

Return to 1 Welkom en Algemene Medelingen.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron